Milí přátelé zeleného údolí,
co mě na mé práci se zelenými potravinami fascinuje, je fakt, že rozšiřují mé obzory a zájmy ohledně dění ve společnosti. Tak se ke mně dostal i článek i o stavu našeho zemědělství, které je podkladem toho, co do sebe dostáváme. Nevím, proč mě to stále překvapuje, vždyť jsou to dnes už známé věci, že žijeme v chemické době. Pokaždé mě to ale vede k zamyšlení a k hledání nějakého východiska. A vzhledem k tomu, že žiju na omezeném prostoru ve městě, asi jen těžko tu budu pěstovat své „eko“ potraviny, ona je otázka, zda by tu vůbec rostly. A tak mi nezbývá, než se spolehnout na kvalitu ječmene a chlorelly GW. Když to nejde změnit od základů, je třeba to vzít z druhého konce…od hledání kvalitních potravin a tím pro mě naše zelenáče jednoznačně jsou, zejména kvůli vysoké schopnosti detoxikace organismu.
A zde už slíbeny článek o zemědělství od Tomáše Hajzlera:
http://blog.tomashajzler.com/clanek/ozdravny-pobyt-venkove
blog.tomashajzler.com
Vraceli jsme se před dvěma týdny letadlem z Istanbulu a já se díval dolů po našich lánech, respektive po lánech našeho „Žlutého barona“ a dalších …
|
Kdyby vás ještě zajímal samotný autor, zde připojuji jeho webové stránky. Já vždycky ráda něco vím o autorovi:
www.tomashajzler.com
Mým hlavním tématem je svobodnější práce a zodpovědnější podnikání. Téma rozdělené do šesti podtémat je součástí mozaiky mé snahy o …
|
Tak vám přeju odhodlání při hledání lepších životních cest i těch letních dovolenkových:-)
Jana