Věřím, že mnozí z vás mají podobnou radost z léta jako já, i přes všechny jeho rozmary. Máme dostatek vitamínu D, čerstvého ovoce a zeleniny…a přesto existují důvody, proč je dobré ponechat ve svém jídelníčku i zelené potraviny.
Kromě celé řady jiných účinků této „zelené potraviny“ v letním období asi nejvíce oceníme vlastnosti beta karotenu, kterého chlorella obsahuje hojné množství (180 mg/100 g). Ten chrání kůži před negativními vlivy UV záření – spáleninami (zvláště u citlivých jedinců – světlo a rusovlasí lidé se sluneční alergií, pacienti s vitiligem = onemocněním, při kterém chybí kožní pigment melanin) a rakovinou kůže.
Stejně jako kůži chrání beta karoten i sliznice, proto je indikován u onemocnění dýchacích cest, trávícího a močového systému.
Mrkev jako zdroj beta karotenu se doporučovala od pradávna k ochraně a zlepšení zraku. Beta karoten spolu s vitamínem C, E, selenem atd. patří mezi antioxidanty = látky s protinádorovým účinkem (jak známo, Chlorella Green Ways obsahuje i dostatek dalších vitamínů, minerálů a stopových prvků).
Potřebujete-li na váze ubrat nějaký ten kilogram, využijte právě tohoto období k zahájení očistné kůry pomocí Chlorelly Green Ways. Výrazně tlumí chuť na sladká lákadla, upravuje vyprazdňování, pročistí zažívací trakt i vnitřní orgány od toxických látek. Současně do pročištěných a omlazených buněk dopraví hojně všeho, co potřebují pro správnou funkci.
Nezapomeňte také připravit organismus na zimní měsíce plné infektů, stresů v zaměstnání atd. Pravidelným užíváním Chlorelly Green Ways můžete výrazně zvýšit obranné síly organismu pro nastávající období.
Takže doporučuji k vodě i na dovolenou s sebou vzít „smaragdový pokrm“ Chlorellu Green Ways a pojídat ji průběžně místo pamlsků (určitě vám časem zachutná). Budete chránit svůj organismus před slunečním zářením, doplníte chybějící vitamíny, posílíte imunitu. Vyčištění a nasycení buněk uvnitř těla se určitě projeví nejenom tím, že se budete cítit dobře, ale také zdravým a omlazeným vzhledem.
Hodně pozitivních zážitků na vašich cestách!